Om os…

Her kan du sælge eller købe brugt rideudstyr, heste, opstaldning osv. Det er helt gratis at oprette en annonce både for køb og for salg.....


Tilmeld ridestævne

Her kan du oprette ridestævne

Tilmeld ridestævne

Afholder din klub ridestævne og du/I gerne vil have flere deltagere så opret Jeres ridestævne som et event på altomhest.dk. og dermed tilmeld ridestævne. Det er enkelt og eventet slettes automatisk når ridestævnet er afholdt. Du kan oprette dit event her: OPRET RIDESTÆVE

Brugt rideudstyr

Rideudstyr

Brugt rideudstyr

Hvis du har brugt rideudstyr du gerne vil af med så er det enkelt og nemt at oprette en annonce. Når en annonce er oprettet så får du det solgt.

Vi kender alle det, at vi lægger vores brugte ting og sager på loftet eller ned i en kælder. Vi får det dog ikke solgt. Du har sikkert også en masse rideudstyr, som du kan finde frem og sætte til salg .Det vil tage dig ca. 5 minutter at sætte dit brugte rideudstyr til salg på altomhest.dk. De første henvendelser får du måske samme dag.

Husk at det er gratis at sælge her på altomhest.dk – så kom frem med dit ridsudstyr, dit ridetøj eller sågar din hest. Her på altomhest.dk kan du sætte alt til salg, bare det er relateret indenfor hesteverdenen.

Sadel til salg - brugt rideudstyr

Sadel til salg – brugt rideudstyr

Oprettelse af annoncer

Hest og heste sælges

Oprettelse af annoncer

Når du opretter din annonce på http://www.altomhest.dk så skal du være logget på som bruger.  Det er nemt at logge på enten via din facebook profil eller en almindelig bruger oprettelse. Når du har en profil er du klar til at oprette en annonce. Hvis du vil sælge heste eller rideudstyr eller hvis du vil købe.

Du vælger blot “Opret annonce” øverst i højre hjørne på forsiden og du bliver nu bedt om at vælge en kategori. Find den kategori, der passer til det du vil sælge eller købe og efterfølgende kommer du til selve annoncen. Du bliver bedt om at udfylde en række oplysninger, nogle skal udfyldes og andre behøver du ikke at udfylde. Vi vil dog anbefale, at du udfylder så meget som muligt skriver en så god beskrivelse som muligt af det produkt du vil købe eller sælge.

Til sidst, kan du tilføje fotos og videoer af dit produkt – det er er en god synlighed.

Vi har lavet en auktions mulighed som du nemt kan opsætte. Du vælge blot fra start ved oprettelsen om du vil anvende auktionen. I selve annoncen vælger du hvor lang tid auktionen skal løbe – vi anbefaler minimum en uges tid, men du har mulighed for at vælge mellem 1 dag og 30 dage. Når auktionen er afsluttet så sendes der mail til vinder af auktionen såfremt en eventuel mindste pris er opnået. Der kommer ligeledes en mail til køber og sælger med respektive kontaktoplysninger og de kan aftale yderligere omkring betaling og levering.

Har du spørgsmål til oprettelse af annoncer så kontakt os blot.